Головна /

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності інтернет-магазину Диски.укр (далі - «інтернет-магазин, сайт») заснована на законі
«Про захист персональних даних». Ми зберігаємо конфіденційність будь-якої наданої і одержуваної від вас інформації і захист персональних даних від всіляких видів шахрайства.

Яку інформацію ми збираємо

  • Персональна інформація, яку Ви надаєте при реєстрації або під час здійснення покупки: телефон, e-mail, ім'я, адреса доставки.
  • Дані, що передаються автоматично при відвідуванні сайту: IP-адреса, інформація про браузер, тривалості перебування на сайті, адреса сайту, з якого був здійснений перехід і т.д.

Як ми використовуємо отриману інформацію

  • Для надання послуг (реєстрації, оформлення замовлення, здійснення доставки і т.д.);
  • Для інформування про статус замовлення, нові акції та пропозиції, в тому числі за допомогою e-mail;
  • Для поліпшення якості роботи сайту, оцінки його зручності в користуванні, аналізу ефективності продуктів і послуг;
  • Для здійснення акцій, конкурсів (за умови вашої участі в них);

Політика захисту персональних даних

  • Ми приймаємо всі необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації від випадкового і шахрайського доступу, знищення, змінення або інших неправомірних дій.
  • Доступ до персональних даних надається тільки тим сервісам і партнерам, яким вона необхідна для здійснення операцій (оформлення замовлення, доставки, e-mail підписки). Всі ці особи виконують зобов'язання щодо збереження конфіденційних даних.
  • Передача персональних даних третім особам також може здійснюватися у випадках, передбачених законодавством України, наприклад, при передачі бізнесу. Новий власник при цьому бере на себе зобов'язання щодо захисту отриманої інформації. Також передача даних можлива для припинення шахрайства.
  • При переході з нашого інтернет-магазину на інші джерела компанія не несе відповідальності за конфіденційність представлених на цих ресурсах даних.

Безпека платежів

Безпека платежів забезпечується за допомогою Банку-еквайра, який функціонує на основі сучасних протоколів і технологій, розроблених міжнародними платіжними системами Visa International та MasterCard Worldwide (3D-Secure: Verified by VISA, MasterCard SecureCode).

Обробка отриманих конфіденційних даних володаря картки здійснюється в процесинговому центрі Банку-еквайра, сертифікованому по стандарту PCI DSS. Безпека переданої інформації забезпечується за допомогою сучасних протоколів забезпечення безпеки в мережі Інтернет.

Захист інформації на сайті

Мета представленої на сайті інформації - інформування покупця про діяльність інтернет-магазину, товари і послуги, а також допомога по роботі з сайтом.

  • Компанія залишає за собою право на зміну, видалення або іншу роботу з інформацією, представленою на сайті, а також на обмеження доступу до сайту.
  • Компанія не несе відповідальності за відомості, представлені покупцями на сайті в загальнодоступній формі.
  • Компанія залишає за собою право на зміну даної Політики конфіденційності для подальшого вдосконалення системи безпеки відповідно до чинного законодавства України

Ознайомитися з правовими умовами визначають порядок використання користувачами матеріалів та сервісів сайту ви можете у розділі Юридичної інформації.

Зворотний дзвінок

з 9:00 до 19:00 без вихідних

Вхід і реєстрація

Натискаючи кнопку «Зареєструватися», ви погоджуєтеся на обробку персональних даних, і згодні з політикою конфіденційності

Замовлення без реєстрації

Можна не заповнювати ніяких форм, просто залишити телефон і консультант вирішить всі питання щодо оформлення замовлення.

Уточнити ціну

Можна не заповнювати ніяких форм, просто залишити телефон і консультант вирішить всі питання щодо оформлення замовлення.

Уточнити наявність

Можна не заповнювати ніяких форм, просто залишити телефон і консультант вирішить всі питання щодо оформлення замовлення.

Диски Україна
бульвар Перова, 24 02000 Київ UA
380961383383